Perquè està enfadat Peyu amb TV3?

Perquè fa deu anys que hi treballa i no té plaça d’aparcament pròpia. D’això es va queixar en un programa recent d’El búnquer, a Catalunya Ràdio. Ho va explicar arran d’una de les seves anades a TV3, on actualment és col·laborador habitual del programa Està passant, de la factoria Minoria Absoluta, de Toni Soler. Lluís Jutglar (Peyu) va dir que aquell dia, després que li costés molt trobar un espai lliure a l’aparcament de la televisió pública a Sant Joan Despí va veure com sortia de l’edifici l’ex-director de La Vanguardia, Màrius Carol, i que el passava a recollir un taxi. En canvi, ell no tenia dret a taxi i, a més, li costava trobar un lloc on deixar el seu cotxe.

Peyu, que aquesta temporada ha fet a TV3 el programa Bricoheroes, considera que tants anys treballant per aquesta televisió li donen dret a tenir una plaça d’aparcament assignada. Al portal de transparència de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) no hi consta que Peyu faci tants anys que fa programes per TV3. El primer contracte de la CCMA amb la seva productora, El Corral de l’Humor, data del 4 de setembre del 2018. Va ser per la realització durant sis mesos del programa Natura Sàvia i va costar mig milió d’euros.

El Corral de l’Humor només ha fet una altra producció per TV3: Bricoheroes. L’ha realitzat durant tres temporades. L’ultima ha costat 272.000 euros. No hi haurà quarta temporada després dels escàndols que han marcat aquest programa pels seus insults i vexacions a diverses comunitats minoritàries i vulnebrables, per cridar de tant en quan ‘puta España’ o per l’ús il·legal de la publicitat, que va donar lloc a una sanció de 12.000 euros per part del Consell de l’Audiovisual de Catalunya.

La plaça d’aparcament queda, doncs, en l’aire. I posar-li un taxi cada cop que Toni Soler el convidi, si Està passant continua la temporada que ve, li pot sortir car a TV3 perquè Peyu viu molt lluny de Sant Joan Despí.

(Visited 628 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Perquè està enfadat Peyu amb TV3?”

Feu un comentari