Barcelona conserva el Mobile World Congress fins al 2030

GSMA anuncia la renovació del contracte elogiant la relació amb la capital catalana i les institucions

Mobile World Congress

El Mobile World Congress (MWC) se seguirà organitzant a Barcelona almenys fins a l’any 2030, segons ha confirmat el president de la Fira de Barcelona, Pau Relat, aquest dilluns a RAC1.

En una reunió celebrada a Kuala Lumpur (Malàisia), la cúpula directiva de GSMA, l’associació d’operadors mòbils que organitza el MWC, ha decidit renovar per sis anys més el contracte amb la capital catalana, que s’exhauria el 2024.

GSMA ha considerat, en un comunicat emès les darreres hores, que la relació amb Barcelona, on l’esdeveniment se celebra des del 2006, és “un èxit rotund” i el director general d’aquesta associació, Mats Granryd, ha manifestat que li costa imaginar el MWC sense la capital catalana per la interrelació generada els darrers anys.

Granryd ha destacat “la fortalesa de la col·laboració amb les institucions locals” com un factor clau per mantenir el MWC a Barcelona. Tant l’alcaldessa Ada Colau com el president català, Pere Aragonès, han celebrat la notícia.

GSMA, l’Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, el govern d’Espanya, la Fira de Barcelona i Turisme de Barcelona preveuen explicar els detalls de l’acord en una roda de premsa el 20 de juliol.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.