Operació retorn Sant Joan a Catalunya: retencions a l’AP-7 i la C-31

A la província de Girona, l'autopista de la Mediterrània acumula cinc quilòmetres de congestions a Maçanet de la Selva en sentit sud i set km de circulació intensa cap al nord prop de Fogars

  Cues a l'AP-7
  Cues a l'AP-7.

  L’AP-7 és la carretera més afectada a l’operació retorn del pont de Sant Joan a Catalunya avui, diumenge 26 de juny. El Servei Català de Trànsit preveu que més de 260.000 vehicles tornin a l’Àrea Metropolitana de Barcelona a partir de les 17.00 hores, però la circulació sofreix problemes des de les 12.00 hores.

  Hi ha retencions considerables a l’autopista de la Mediterrània. L’AP-7 acumula cinc quilòmetres de congestions als punts quilomètrics 87 i 82 a Maçanet de la Selva (Girona) en sentit sud. També hi ha set quilòmetres de circulació intensa prop de la localitat gironina de Fogars de la Selva en sentit nord.

  Hi ha cinc quilòmetres de retencions a la C-31 a l’altura de Santa Cristina d’Aro (Llagostera) en sentit oest des de les 11.30 hores. El trànsit a aquesta via continua sent complicat.

  (Visited 70 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari