A qui culpa Cristina Puig del tancament de ‘FAQS’?

Als polítics que abans els estimaven i ara ja no els estimen. En una entrevista al digital Vilaweb, Andreu Barnils acusa els socialistes del tancament del FAQS i Cristina Puig, la seva presentadora, li respon: “Tu dius que són els socialistes. A la nova corporació (CCMA) hi ha tres cadires socialistes, dues d’Esquerra (amb la presidència) i dues de Junts”. Barnils insisteix: “Els socialistes sols no poden. Voleu dir això?”. I Puig respon: “Et diria que no ens estimen. Els que no ens han estimat mai no ens estimen. I els que ens estimaven, ens han deixat d’estimar. Crec que es pot entendre entre línies què vull dir”.

Per intentar entendre Puig entre línies cal decidir si els polítics que abans els estimaven i ara no els estimen són els d’ERC o els de Junts. La presentadora explica que “pels no independentistes, sóc una independentista de pedra picada; pels independentistes, sóc una nyorda. Poseu-vos d’acord! Pels uns, d’ERC, pels altres, de Junts. Ja us ho fareu”. Jaume Roures, responsable de Mediapro, la productora que fa FAQS és proper a ERC i l’staff del programa, a Junts. De la negativa de Carles Puigdemont a ser entrevistat que lamenta Cristina Puig potser caldria deduir que és Junts qui ha deixat caure el programa.

Tot plegat, que la presentadora dels darrers tres anys del programa de la nit dels dissabtes a TV3 se’n va “emprenyada, disgustada i decebuda”. “Un dia farem el llibre del FAQS. El dia que puguem explicar totes les coses que hi han passat”. Potser aquell dia sabrem quants diners ha cobrat Pilar Rahola per pontificar-hi cada setmana.

 

 

(Visited 795 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari