Per què Enric Masip perd els nervis per una suposada acusació falsa?

Enric Masip (CCMA)
Enric Masip (CCMA).

Els nervis comencen a aflorar al Camp Nou al principi d’un estiu que pot ser llarg i, més que càlid, prou calent si la temperatura social segueix en ascens. Un reflex d’aquesta tensió són els fils de twitter que es venen teixint entre barcelonistes, converses en les quals fàcilment salten espurnes i denoten una creixent crispació, com el que ha protagonitzat Enric Masip amb qui sembla ser un empleat del club al qual ha proferit insults i pot entendre’s que també amenaces.

Tot comença quan aquest perfil de twitter, mitjanament actiu, llança la següent acusació, en referència a Enric Masip: “Vividor! Et vaig escoltar en el gimnàs: “Ens estem fent una jubilació…” No teniu vergonya!”.

La resposta de l’assessor-guardaespatlles del president va ser pujada de to: “Com veig que no ets un bot i ets real pk has escrit 2 vegades el mateix, si tens ous porta als que han escoltat la patranya que t’acabes d’inventar i m’ho repeteixes a la cara. S’ha de ser molt mal nascut per a inventar una cosa així. A veure si tens ous de portar als testimonis”.

Més pausada, en canvi, la reacció d’aquest empleat anònim: “Veig que t’has alterat. Digues el que vulguis, varis t’hem escoltat. Suposo que a partir d’ara aniràs amb més de compte amb el que dius en públic”.

Masip, insistint: “Has de ser molt mala persona per a mentir i aguantar la mentida. 1r pk jo mai diria això pk és fals i pel respecte que tinc al Club. 2n pk em canvio en una part privada del Club on segurament tu ni estàs, 3r no et coneix ningú de les persones de recepció. Quina vergonya ser així”.

En la rèplica, més detalls: “Ja està be de dir-me mala persona per explicar algo que vaig escoltar! Et vam escoltar 3 persones! Si no, per què vas a recepció a preguntar si em coneixen? Ho acabes de confirmar!!! Mala persona tu, què anaves a fer si et deien qui era? Macarra!!”.

També més informació afegida de part de Masip per a anar acabant: “I tant que vaig preguntar, per si eres de veritat o un bot. Ara que veig que sí, t’has ficat en un lio. Hauràs de buscar com deies els “teus testimonis” que menteixin davant meu, director etc. el que has inventat. La vida no va així, i el que ha actuat com un macarra ets tu, maleducat”.

Final de fil amb puntualitzacions: “Per a acabar: 1. No et poden haver dit qui soc per privacitat 2. Has demostrat un nivell intel·lectual mínim i un ego descomunal 3. Ets un macarra de manual. M’estàs amenaçant?”.

Crida l’atenció com es regira Enric Masip, el seu to agressiu i aquesta ostentació de poder com una intimidació, o almenys com un intent de transmetre-li certa por al seu interlocutor sobre la base de la seva autoritat dins del club.

L’important, en qualsevol cas, radica en quin pot ser el motiu d’aquesta reacció furibunda per part seva si, com desmenteix, aquesta frase mai va ser dita per ell. Sent així, inventada, hauria de formar part d’aquest repertori desagradable de twitter al qual inevitablement queda exposada una figura com la seva, pública i tan activa a les xarxes.

Podria conjecturar-se la detecció d’una certa dosi de ràbia i d’empipament per part seva, certament exagerada, tret que aquesta afirmació anònima fos més complicada de demostrar de que mai va existir. Es dona veritablement aquesta desproporció entre l’acusació d’algú tan anònim, i per tant, innocu i la magnitud d’una resposta en la qual Masip ensenya, figuradament, els punys en senyal d’amenaça.

Quan algú li diu a un altre “… a veure si tens ous de…” no l’ està convidant a prendre un cafè amb pastes precisament.

Després està el sentit d’aquesta frase: “Ens estem fent una jubilació”, també molt interpretable. Si s’aplica la més restrictiva vindria a celebrar el fet d’estar ‘estalviant’ per a la vellesa aprofitant el pas professional pel FC Barcelona, en el seu cas personal subjecte al mandat de l’actual president. On radicaria, doncs, el motiu d’aquesta enfurida rèplica per la seva part?

Segurament en què no vol que se sàpiga ni quant ni com estalvia. Això és personal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.