Lambán demana “prendre mesures” contra el líder del COE: “És un problema d’Espanya”

El president d'Aragó ha afirmat que li semblen gravíssimes les suposades negociacions del president de l'ens esportiu amb Artur Mas sobre la candidatura dels JJOO d'Hivern del 2030

  El president del Govern central, Pedro Sánchez, i el cap de l'executiu aragonès, Javier Lambán
  El president del Govern central, Pedro Sánchez, i el cap de l'executiu aragonès, Javier Lambán.

  “Ja no és només un problema meu o d’Aragó, sinó d’aquest país”, ha assegurat el president del Govern d’Aragó, Javier Lambán, assenyalant al líder del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco. Ha comentat la informació de El Confidencial, on s’ha revelat que el dirigent de l’ens esportiu suposadament va negociar en secret la candidatura conjunta de Catalunya i Aragó pels Jocs Olímpics d’Hivern del 2030 amb l’expresident de la Generalitat Artur Mas i un alt càrrec de l’Executiu català. “Em sembla gravíssim i deixa al COE a una situació molt compromesa”, ha sentenciat en ‘El Periódico d’Aragó’.

  Lambán ha afirmat que, després de les informacions, s’havia quedat “curt” quan fa uns dies va qualificar a Blanco com a aliat de l’independentisme català. Ha demanat “a qui correspongui” que “prengui mesures” contra Blanco per haver desacreditat a “una institució que representa els millors valors de la societat”. No ha demanat obertament el seu cessament ni la seva dimissió.

  El mandatari aragonès ha lamentat el “soroll mediàtic molt desfavorable” a nivell estatal contra la postura d’Aragó sobre els JJOO d’Hivern. Ha assenyalat que confia que aquesta visió sigui “temperada” amb les explicacions que s’està donant des de l’executiu aragonès: “Cada vegada que les hem donat han tingut èxit”.

  Facebook
  Twitter
  WhatsApp

  avui destaquem

  Deixa un comentari

  NOTES ESPECIALS

  Notícies més llegides