El CDR de Vic crema ninots d’ERC, Junts i CUP per celebrar Sant Joan

El Comitè de Defensa de la República ha publicat un vídeo per felicitar la revetlla amb l'acció de protesta

El CDR de Vic crema ninots amb els noms d'ERC, Junts i CUP
El CDR de Vic crema ninots amb els noms d'ERC, Junts i CUP.

Un any després de la investidura de Pere Aragonès, membres del moviment independentista català s’estan pronunciant en contra dels partits polítics que representen a l’independentisme al Parlament de Catalunya. El CDR de Vic ha felicitat la nit de Sant Joan amb un vídeo on es pot veure com cremaven ninots que portaven cartells amb els noms d’ERC, Junts i CUP.

“Bona revetlla a tots! El foc purificador!”, ha exclamat el Comitè de Defensa de la República de la capital d’Osona per celebrar la festivitat. Al vídeo que han publicat a les seves xarxes socials, es pot veure a tres individus vestits de negre portant ninots blancs que han adornat amb les denominacions de les tres formacions polítiques independentistes.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de • CDR Vic • (@cdrepublicavic)

Anteriorment, el CDR de Vic havia publicat un fotomuntatge d’una imatge de Pere Aragonès i el Rei Felip VI amb un dibuix de flames superposat. També havia il·lustrat el seu missatge sobre la manifestació per boicotejar l’acte de la Fundació Princesa de Girona amb la fotografia de la crema d’un ninot semblant al monarca.

 

 

(Visited 93 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari