La Generalitat s’ha gastat 500.000 euros en l’anunci a favor dels fallits JJOO d’Hivern

L'executiu català deixa aparcada la consulta que s’havia de celebrar a les comarques de l’Alt Pirineu

Campanya JJOO

L’anunci que durant quinze dies es va emetre per promocionar la fallida candidatura dels JJOO d’Hivern del 2030 va costar a les arques públiques del govern de la Generalitat de Catalunya uns 500.000 euros.

Segons informa la Cadena SER, l’executiu ha deixat aparcada la consulta que s’havia de celebrar a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran i el contracte de 350.000 euros amb l’empresa Indra perquè s’hi ha encarregués de la part tècnica de la votació.

Al respecte, el president del Comitè Olímpic Espanyol (COE), Alejandro Blanco, s’ha mostrat partidari que la consulta es pugui fer igualment per deixar així el terreny molt preparat de cara a una futura candidatura només catalana pel 2034.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.