Propietaris de BPA acusen Espanya i Andorra de fer “campanya il·legal”

En un comunicat parlen de campanya de desprestigi que va acabar amb el tancament del banc

BPA
BPA

Els germans Ramon i Higini Cierco, antics propietaris de Banca Privada d’Andorra (BPA) i de la seva filial Banco Madrid, han emès aquest dimecres un comunicat en què denuncien haver estat víctimes d'”una campanya il·legal de desprestigi llançada conjuntament per les autoritats andorranes i espanyoles”, que va acabar amb el tancament del banc.

Per aquesta operació acaba de ser imputat per una jutgessa d’Andorra l’expresident del govern, Mariano Rajoy, els seus ministres Hisenda, Cristóbal Montoro, i Interior, Jorge Fernández Díaz, i diversos exmembres de la cúpula policial d’aquest últim: l’exsecretari d’Estat de Seguretat Francisco Martínez; l’exdirector general de la Policia Ignacio Cosidó; l’exdirector adjunt operatiu Eugenio Pino; i l’inspector Bonifacio Díez Sevillano.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari