Propietaris de BPA acusen Espanya i Andorra de fer “campanya il·legal”

En un comunicat parlen de campanya de desprestigi que va acabar amb el tancament del banc

BPA
BPA

Els germans Ramon i Higini Cierco, antics propietaris de Banca Privada d’Andorra (BPA) i de la seva filial Banco Madrid, han emès aquest dimecres un comunicat en què denuncien haver estat víctimes d'”una campanya il·legal de desprestigi llançada conjuntament per les autoritats andorranes i espanyoles”, que va acabar amb el tancament del banc.

Per aquesta operació acaba de ser imputat per una jutgessa d’Andorra l’expresident del govern, Mariano Rajoy, els seus ministres Hisenda, Cristóbal Montoro, i Interior, Jorge Fernández Díaz, i diversos exmembres de la cúpula policial d’aquest últim: l’exsecretari d’Estat de Seguretat Francisco Martínez; l’exdirector general de la Policia Ignacio Cosidó; l’exdirector adjunt operatiu Eugenio Pino; i l’inspector Bonifacio Díez Sevillano.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.