Giró presenta denúncia pels àudios de Sánchez-Camacho i de Villarejo

L'ara conseller d'Economia va ser inclòs en una llista de persones independentistes que calia investigar

Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda (Junts per Catalunya)
Jaume Giró, conseller d'Economia i Hisenda (Junts per Catalunya).

El conseller Jaume Giró ha presentat aquest dimecres una denúncia a la Fiscalia pels àudios d’Alícia Sánchez-Camacho i l’excomissari Villarejo que va filtrar la setmana passada elMón. L’apuntaven com una persona a investigar per treure-li o inventar-se corrupteles, ja que simpatitzava i col·laborava, deien, amb el procés.

El conseller d’Economia ho fa a títol personal, ja que el seu nom surt a la llista negra que van configurar l’actual senadora del PP i Villarejo quan encara no era conseller.

A l’escrit Giró denuncia que “comandaments policials, membres del govern espanyol i dirigents del Partit Popular, aleshores governant a Espanya, s’haurien conxorxat per executar un pla -al qual se sol fer referència amb el nom operació Catalunya- per tal d’obtenir informació i/o confeccionar proves falses que servissin per intimidar, extorsionar i/o desprestigiar persones que, d’una manera o d’una altra, es consideraven properes al moviment independentista català”.

Qui també portarà a la justícia Sánchez-Camacho és Junts per Catalunya. En aquest cas el partit s’hi querellarà per haver mentit sobre l’operació Catalunya en seu parlamentària fins a dues vegades.

(Visited 27 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari