La CUP vol la dimissió de Vilagrà per la “nefasta gestió” dels Jocs

Els cupaires també qüestionen la reunió de la consellera de la Presidència amb el ministre Félix Bolaños

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà

El diputat de la CUP Xavier Pellicer ha lamentat que el Govern continuï “encegat” amb els Jocs d’Hivern mentre “crema el territori”, després d’una setmana on s’han encès una cinquantena d’incendis arreu del país que han posat en tensió els Bombers.

A l’espera que el COE confirmi la decisió de no presentar candidatura per a l’any 2030, els cupaires han carregat amb duresa contra la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, i Pellicer ha dit que la consellera “s’hauria de plantejar seriosament la seva dimissió” per la “nefasta gestió” d’aquesta carpeta.

Respecte a l’anunci de la reunió de Vilagrà i el ministre de la Presidència, Félix Bolaños, el diputat de la CUP ha posat en dubte el sentit de la trobada. “El govern espanyol i el PSOE es mofen dia a dia dels catalans, no respecten els acords, espia, persegueix i s’infiltra amb el Catalangate, i no posa garanties de no repetició”, ha remarcat Pellicer, que ha lamentat que “alguns” confonguin “país amb Govern i Govern amb partit”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.