Junts denuncia Sánchez-Camacho per mentir en l’operació Catalunya

La formació presentarà la querella contra la senadora del PP per mentir en dues comissions d'investigació

alicia sanchez camacho
alicia sanchez camacho

El president de Junts al Parlament, Albert Batet, ha anunciat que el seu partit es querellarà contra l’exlíder del PP català i senadora, Alicia Sánchez-Camacho, per “mentir” a la Cambra catalana quan va comparèixer en comissió d’investigació sobre l’operació Catalunya’.

En roda de premsa des del Parlament, Batet ha assegurat que Sánchez-Camacho “va faltar a la veritat” en dues comissions d’investigació l’abril del 2015 i el juliol del 2017, com al seu parer revelen les converses entre ella i l’excomissari José Manuel Villarejo que va publicar El Món.

Batet ha acusat Sánchez-Camacho de ser una «peça fonamental» a l’Operació Catalunya i ha recordat que la justícia andorrana investiga l’expresident del Govern Mariano Rajoy i els exministres Cristóbal Montoro i Jorge Fernández Díaz per aquesta suposada trama.

Com que Sánchez-Camacho és aforada davant el Tribunal Suprem per ser senadora de designació autonòmica per la Comunitat de Madrid, Junts presentarà la querella davant el Tribunal Suprem (TS) una vegada l’acabi l’advocat del seu grup parlamentari, Gonzalo Boye, «a la espera» si la Fiscalia actua d’ofici.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.