Junts denuncia Sánchez-Camacho per mentir en l’operació Catalunya

La formació presentarà la querella contra la senadora del PP per mentir en dues comissions d'investigació

Alicia Sánchez-Camacho

El president de Junts al Parlament, Albert Batet, ha anunciat que el seu partit es querellarà contra l’exlíder del PP català i senadora, Alicia Sánchez-Camacho, per “mentir” a la Cambra catalana quan va comparèixer en comissió d’investigació sobre l’operació Catalunya’.

En roda de premsa des del Parlament, Batet ha assegurat que Sánchez-Camacho “va faltar a la veritat” en dues comissions d’investigació l’abril del 2015 i el juliol del 2017, com al seu parer revelen les converses entre ella i l’excomissari José Manuel Villarejo que va publicar El Món.

Batet ha acusat Sánchez-Camacho de ser una «peça fonamental» a l’Operació Catalunya i ha recordat que la justícia andorrana investiga l’expresident del Govern Mariano Rajoy i els exministres Cristóbal Montoro i Jorge Fernández Díaz per aquesta suposada trama.

Com que Sánchez-Camacho és aforada davant el Tribunal Suprem per ser senadora de designació autonòmica per la Comunitat de Madrid, Junts presentarà la querella davant el Tribunal Suprem (TS) una vegada l’acabi l’advocat del seu grup parlamentari, Gonzalo Boye, «a la espera» si la Fiscalia actua d’ofici.

(Visited 44 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari