El govern evita prohibir els petards per Sant Joan

Plaja torna a culpar l'"anticatalanisme" de Lambán de no poder acollir els Jocs d'Hivern 2030

Patrícia Plaja
Patrícia Plaja

El govern de la Generalitat ha comunicat aquest dimarts que no preveu una prohibició generalitzada dels petards per Sant Joan, però ha insistit que adoptaran mesures quirúrgiques contra el risc d’incendis, en funció dels territoris.

En la roda de premsa posterior a la reunió setmanal ordinària del govern, la portaveu, Patrícia Plaja, ha anunciat que “hi haurà una revetlla amb petards”, i ha apel·lat a “l’autoresponsabilitat” i la “prudència”. El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, anunciarà les mesures que adopta el govern català per Sant Joan aquest dimecres.

D’altra banda, Plaja ha insistit en la línia d’atribuir a l'”anticatalanisme” que retreu al govern aragonès el fracàs en l’intent d’acordar una candidatura conjunta amb Catalunya per acollir els Jocs Olímpics d’Hivern del 2030.

Plaja ha considerat el president de l’Aragó, Javier Lambán, “l’únic responsable” del fet que el Comitè Olímpic Espanyol, finalment, hagi desistit de presentar una candidatura per organitzar els Jocs a Espanya.

(Visited 117 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari