Vilagrà insisteix en una candidatura en solitari als Jocs de cara el 2034

Anuncia que la proposta es presentarà els propers dies al COE i que l'haurà de validar el territori en una consulta

La Generalitat no tanca la porta a organitzar uns Jocs Olímpics d’hivern en solitari, després del fracàs de la candidatura conjunta amb l’Aragó.

“Estem preparats”, ha remarcat aquest dimarts a la tarda la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, en una compareixença davant dels mitjans de comunicació. La consellera ha afirmat que aquesta “proposta amb el lideratge absolut de Catalunya” estarà a punt per presentar-se en els propers dies.

Tot i preguntar-se obertament “per què ens hem d’esperar al 2034?”, Vilagrà ha deixat entreveure que la candidatura no arribarà a temps per als Jocs d’hivern del 2030, tot i que ha emplaçat els mitjans de comunicació a la roda de premsa que farà el Comitè Olímpic Espanyol aquest dimarts.

Aquesta proposta haurà de ser validada territorialment, segons ha assenyalat Vilagrà. És per això que el govern convocarà properament la comissió territorial dels Jocs Olímpics.

A més, la candidatura de Catalunya en solitari també haurà de rebre l’aval de la ciutadania en una consulta com la que s’havia de fer el 24 de juliol i que finalment es va ajornar.

(Visited 33 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari