Guerra oberta pels tertulians

Arriba l’estiu i acaben les temporades dels programes a TV3 i Catalunya Ràdio. Això significa que també comencen a planificar-se els nous formats i els canvis als espais de la CCMA de cara al setembre.

I és en aquest punt on, de manera discreta, gairebé sibil·lina, intentant que els contrincants no se n’assabentin, i fent veure que allò no és el que sembla, les cúpules dels grans partits de Catalunya fan les seves maniobres per colar tertulians a les taules de comentaristes que siguin militants seus, exdirigents de les formacions o replicants del seu argumentari. La guerra ha començat i qui ho pateix és la CCMA.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.