Estabilitzat l’incendi de Peramola

El foc ha afectat unes 123,34 hectàrees segons les dades provisionals d'Agents Rurals

Incendi a Peramola (Alt Urgell)

Foto: @agentsruralscat

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit estabilitzar l’incendi que va declarar-se diumenge a la tarda a Peramola, a l’Alt Urgell, tal com ha anunciat el cos aquest matí. Durant la nit, un total de 42 dotacions terrestres han treballat en l’incendi i, un cop s’ha estabilitzat, els Bombers han començat a remullar la zona.

Segons les dades provisionals d’Agents Rurals, el foc ha afectat una superfície d’unes 123,34 hectàrees, la majoria de les quals -116,94- es troben dins de l’Espai d’Interès Natural (EIN) de la Serra d’Aubenç i Roc de Cogul. L’incendi afectava una zona molt abrupta, i els Bombers van centrar-se a atacar-lo dalt d’una cinglera per evitar que s’obrissin els flancs, especialment el dret, que dona a la vall del Segre.

Durant aquest dilluns, les tasques se centraran a remullar la superfície afectada per evitar cap revifada i poder extingir el foc definitivament. L’origen del foc, segons han confirmat els Agents Rurals, va ser l’avaria d’una màquina recol·lectora que treballava en un camp de cereals.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari