Quina emissora pública catalana programa cançons on es crida “puta Espanya”?

 iCat. És una de les quatre emissores de Catalunya Ràdio, que es defineix com “la ràdio inquieta” i diu que la seva programació gira al voltant de la música i la cultura emergent. Els responsables del programa ‘Els experts’ –Albert Miralles, Roger Seró i Laia Vidal– deuen considerar que la cultura emergent actual és la que crida ‘puta Espanya’ i, per això, van tenir la idea de programar la cançó ‘Goigs de sant Martí’, del grup empordanès Fetus, el passat dilluns 13 de juny pels volts de les vuit del matí.

La tornada de la cançó diu: “Si aixequem bé la catifa, veurem que el futur es rifa. Si mirem sota el teulat, clavegueres de l’Estat. No seria cosa estranya, cridar fort un puta Espanya. Dir ben alt i sense por: Déu vos guard, mori el Borbó”. Aquesta tornada es repeteix quatre cops al llarg d’aquests ‘Goigs de sant Martí’. Aquest tema és el primer single d’un àlbum que sortirà a la tardor.

Al seu canal de Twitter, Fetus diu que fan ‘canapost-punk’. Tenen poc més d’un miler de seguidors que, pel que comenten en les seves piulades, estan encantats amb els ‘puta Espanya’ dels seus ídols. A la ràdio publica de la Generalitat iCat també es veu que els agraden.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides