Convocades dues jornades de vaga a BASF Tarragona

Els treballadors demanen el desbloqueig de les negociacions del pacte d'empresa

El Comitè d’Empresa de BASF ha convocat dues jornades de vaga de 24 hores per als dies 27 de juny i 4 de juliol pel desbloqueig de les negociacions del pacte d’empresa, “davant el menysteniment de la direcció de l’empresa a les reivindicacions de la plantilla”, segons han fet públic en un comunicat.

Els representants dels treballadors de BASF Tarragona expliquen que en la reunió mantinguda aquesta setmana amb la direcció de BASF després de la tancada de quatre dies del comitè d’empresa i les seccions sindicals de CCOO, UGTSTR a les instal·lacions, no s’ha aconseguit cap avenç per desencallar la situació.

El comunicat del comitè diu que l’empresa continua fent cas omís a la proposta del comitè per recuperar el poder adquisitiu de la plantilla i no es mou dels seus plantejaments, cosa que impossibilita avançar en les negociacions i agreuja una situació cada cop més insostenible, després de gairebé un any des de l’inici de les negociacions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.