Convocades dues jornades de vaga a BASF Tarragona

Els treballadors demanen el desbloqueig de les negociacions del pacte d'empresa

El Comitè d’Empresa de BASF ha convocat dues jornades de vaga de 24 hores per als dies 27 de juny i 4 de juliol pel desbloqueig de les negociacions del pacte d’empresa, “davant el menysteniment de la direcció de l’empresa a les reivindicacions de la plantilla”, segons han fet públic en un comunicat.

Els representants dels treballadors de BASF Tarragona expliquen que en la reunió mantinguda aquesta setmana amb la direcció de BASF després de la tancada de quatre dies del comitè d’empresa i les seccions sindicals de CCOO, UGTSTR a les instal·lacions, no s’ha aconseguit cap avenç per desencallar la situació.

El comunicat del comitè diu que l’empresa continua fent cas omís a la proposta del comitè per recuperar el poder adquisitiu de la plantilla i no es mou dels seus plantejaments, cosa que impossibilita avançar en les negociacions i agreuja una situació cada cop més insostenible, després de gairebé un any des de l’inici de les negociacions.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari