Nou impuls al cas del 3%: cinc imputats més en la derivada de Triacom

El jutge Pedraz indaga sobre una cadena de presumpta facturació falsa a les terres de Lleida

L'Audiència Nacional
L'Audiència Nacional

Santiago Pedraz, el jutge instructor del cas del 3% a l’Audiència Nacional, ha reactivat la derivada de Triacom, l’única que té la instrucció encara oberta en el cas de presumpte finançament il·legal de Convergència, citant perquè declarin com a imputades cinc persones més.

Arran d’una petició de la Fiscalia Anticorrupció, aquest 12 de juliol declararan Diego Garzón Uribe i els seus fills, Diego i David Garzón López, i el dia 14 serà el torn de Gonzalo i Esteve Niubó Mir. Tots ells compareixeran en seu judicial com a suposats implicats en la trama de facturació falsa de la productora audiovisual Triacom.

La interlocutòria de Pedraz, coneguda aquest dimecres, assenyala aquestes cinc persones com a integrants d’una cadena de facturació falsa a les terres de Lleida. Els Garzón, en concret, estan en el punt de mira de Pedraz per haver derivat, presumptament, beneficis a Convergència de la seva activitat empresarial com a instal·ladors.

Abans que aquestes cinc persones, declararan davant Pedraz, entre els dies 5 i 7 de juliol, Oriol Carbó, exgerent de TV3 i administrador de Triacom, Oriol Puig, exdirector del Meteocat i germà de l’exconseller Felip Puig, i Juan Manuel Parra, administrador d’Hispart.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.