Nou impuls al cas del 3%: cinc imputats més en la derivada de Triacom

El jutge Pedraz indaga sobre una cadena de presumpta facturació falsa a les terres de Lleida

L'Audiència Nacional
L'Audiència Nacional

Santiago Pedraz, el jutge instructor del cas del 3% a l’Audiència Nacional, ha reactivat la derivada de Triacom, l’única que té la instrucció encara oberta en el cas de presumpte finançament il·legal de Convergència, citant perquè declarin com a imputades cinc persones més.

Arran d’una petició de la Fiscalia Anticorrupció, aquest 12 de juliol declararan Diego Garzón Uribe i els seus fills, Diego i David Garzón López, i el dia 14 serà el torn de Gonzalo i Esteve Niubó Mir. Tots ells compareixeran en seu judicial com a suposats implicats en la trama de facturació falsa de la productora audiovisual Triacom.

La interlocutòria de Pedraz, coneguda aquest dimecres, assenyala aquestes cinc persones com a integrants d’una cadena de facturació falsa a les terres de Lleida. Els Garzón, en concret, estan en el punt de mira de Pedraz per haver derivat, presumptament, beneficis a Convergència de la seva activitat empresarial com a instal·ladors.

Abans que aquestes cinc persones, declararan davant Pedraz, entre els dies 5 i 7 de juliol, Oriol Carbó, exgerent de TV3 i administrador de Triacom, Oriol Puig, exdirector del Meteocat i germà de l’exconseller Felip Puig, i Juan Manuel Parra, administrador d’Hispart.

(Visited 106 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari