Sis dies de vaga a Ryanair coincidint amb l’inici de les vacances de l’estiu

En total s'han convocat sis jornades de vaga de 24 hores: els dies 24, 25, 26 i 30 de juny, i l'1 i 2 de juliol

Ryanair

Primeres convocatòries de vaga al sector aeri coincidint amb l’inici de l’operació sortida de les vacances d’estiu. Els tripulants de Ryanair han convocat aturades pel cap de setmana de Sant Joan i pel primer de juliol.

En total s’han convocat sis jornades de vaga de 24 hores: els dies 24, 25 i 26 de juny, coincidint amb el cap de setmana llarg de Sant Joan; i també la setmana següent els dies 30 de juny i 1 i 2 de juliol. Coincideix amb les primeres operacions sortida per a les vacances d’estiu.

Amb aquesta protesta, els tripulants de Ryanair volen forçar l’aerolínia a reprendre les negociacions del primer conveni col·lectiu. Els sindicats USO i Sitcpla, que són els que convoquen l’aturada, asseguren que Ryanair és l’única aerolínia internacional que no té un conveni col·lectiu a Espanya.

Els sindicats USO i Sitcpla s’oposen a l’acord firmat entre Ryanair i CCOO perquè aquest sindicat no té “implantació entre el personal de vol de la companyia” i creuen que la companyia vol “anul·lar-los com a sindicats davant la negativa a signar les condicions precàries ofertes”.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari