De quin diputat de JxCat és soci Gerard Piqué?

De Salvador Vergés. Comparteixen interessos empresarials a l’empresa BAS Alimentària. Al consell d’administració d’aquesta empresa hi són Salvador Vergés, Gerard Piqué i el pare del futbolista, Joan Piqué. En aquesta empresa, que gestiona la marca d’hamburgueses Natrus, també hi participa Noel Alimentaria, de la qual l’ara diputat de JxCat en va ser director comercial. Bas Alimentària registra més de dos milions d’euros en vendes, segons ha informat critic.cat. L’eslógan de l’empresa és “Estimem les nostres hamburgueses”.

Gerard Piqué, a través de la seva societat Kerad Holding SL, ha anat a petar al negoci d’un dels diputats més polèmics del partit que des de fa uns dies presideix Laura Borràs. Vergés protagonitza sortides de to freqüents tant al Parlament com en les piulades o les fotografies que penja a la xarxa de Twitter. La foto més sonada va ser la que es va fer amb mitja cara tapada amb un mocador amb una estelada, brandant un fusell de joguina i fent una ‘peineta’ amb la mà esquerre.

Vergés, enginyer de camins nascut a Olot el 1976, considera que els catalans són diferents dels espanyols. “No tenim res a veure amb aquesta gent. A molts ens dona vergonya haver de seguir portant el DNI espanyol a la cartera. Nosaltres tenim una manera diferent de fer i de ser”, va afirmar en una piulada. Li ha costat molt pair que al Parlament JxCat votés a favor de la modificació de la Llei de Política Lingüística i s’atribueix el mèrit d’haver convençut els seus companys de JxCat perquè un diputat del seu grup s’abstingués en la votació final. Diu que ho va fer en solidaritat amb l’activista Salvador Ribot, en vaga de fam contra la llei avalada pel partit de Vergés. A Twitter va penjar una fotografia fonent-se en una abraçada amb Ribot. Al Parlament s’ha negat a votar cap proposta que es presenti en castellà. Es diu Salvador Vergés i Tejero i al seu perfil de Twitter ho escriu així: Salvador Vergés i… Tejero!

Piqué juga, però, a totes les cartes. D’un costat fa negocis amb un independentista radical com Vergés i d’un altre en fa amb el president de la Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales. És sabut que el defensa del Barça això de jugar a cartes ho fa força bé.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.