Amb quina paraula pretén desqualificar Gonzalo Boye els periodistes que investiguen la trama russa de Puigdemont?

Plumillas. L’advocat de Carles Puigdemont utilitza aquesta paraula per referir-se als periodistes que investiguen la trama russa relacionada amb el procés independentista i l’ex-president de la Generalitat. Gonzalo Boye assegura que aquesta trama russa no existeix, que és un invent del jutge que la investiga, Joaquín Aguirre, i que els periodistes que en parlen ho fan per interessos ocults i inconfessables.

Desenvolupa a fons aquesta idea a l’article “L’autèntica ‘trama rusa’”, que va publicar el 3 de juny al digital El Nacional, on escriu: “la pressumta “trama russa” del procés no és més que una invenció esbojarrada de persones que disten molt d’estar aferrades a la realitat”. Afirma també que els periodistes que se’n fan ressò estan “adscrits a les clavegueres de l’Estat” i “surten gustosos a reproduir ficcions”. Boye va més enllà i assegura que la denúncia de la trama russa de Puigdemont “està servint perquè es gastin molts diners, si no centenars de milers d’euros de diners públics, en una cosa que no ha existit però que, fins i tot d’haver existit, no seria constitutiva de delicte. És a dir que reconeix que trama russa potser sí que n’hi ha hagut però que no ha estat delictiva.

Els tres mitjans que més estan informant sobre la vinculació d’emissaris russos amb el president de la Generalitat són El Periódico, El Confidencial i EL TRIANGLE. El Periódico, a més, ho fa formant part d’un grup internacional de periodistes d’investigació de diversos mitjans de comunicació. Aquí hi ha els plumillas que molesten a Boye. A TV3 no en trobarà cap. Encara és hora que diguin a  la televisió pública que existeix una trama russa vinculada al procés, encara que sigui fent la precisió de l’advocat en el sentit que si hagués existit no seria constitutiva de delicte penal. Moral i polític ja seria una altra cosa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.