La Moncloa vol fer un tercer carril a l’AP-7 de Vila-seca fins a Amposta

També ha anunciat una inversió de 78,2 milions en aquest vial al seu pas pel Vallès per millorar la via i les connexions

Cues a l'AP-7
Cues a l'AP-7.

En ple debat sobre com es pot regular millor el trànsit per l’autopista AP-7 per evitar embussos i reduir accidents, el govern espanyol ha proposat aquest divendres ampliar-la en alguns trams.

Ho ha dit Xavier Flores, secretari general d’Infraestructures del govern espanyol, que ha precisat que la intenció és construir un altre carril entre Vila-seca i Amposta per “millorar la funcionalitat i la seguretat” de la via.

Flores ho ha dit a Tarragona, on ha anat per explicar que ja estan licitats els nous enllaços d’aquesta via a Vimbodí, Roda de Berà i el Vendrell.

Fa dos mesos, el mateix Flores ja va anunciar la intenció d’ampliar un carril en un altre tram de l’AP-7, el que va del Vendrell -al Baix Penedès- al Papiol -al Baix Llobregat-, on ara hi ha 3 carrils.

No són les úniques millores anunciades avui pel govern espanyol. Més tard, Flores mateix ha anunciat una inversió de 78,2 milions d’euros a l’AP-7 al seu pas per la zona del Vallès per millorar la via i les seves connexions.

En l’últim any a l’AP-7 ha augmentat molt el trànsit, sobretot des que al setembre es van acabar els peatges. Però el més preocupant són els accidents, que han augmentat molt, sobretot aquells en què hi ha hagut camions grans implicats. D’accidents amb vehicles pesants des de principis d’any ja n’hi ha hagut 113, i en el mateix període del 2019 n’hi va haver 89.

(Visited 53 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari