Els Mossos busquen tres persones pel segrest d’un home a un hotel de Barcelona

Un ciutadà serbi estava retingut en una habitació, emmordassat i vigilat per un home armat a qui van detenir

Dispositiu policial dels Mossos d'Esquadra pel segrest
Dispositiu policial dels Mossos d'Esquadra pel segrest

Els Mossos d’Esquadra busquen tres persones implicades en el segrest d’un home aquest dijous a la nit a l’hotel Acta Atrium Palace de Barcelona. L’hostatge, un ciutadà serbi, estava retingut en una habitació de l’establiment, emmordassat i vigilat per un home armat, de nacionalitat boliviana, a qui els agents van reduir i detenir, segons va avançar La Vanguardia.

Els Mossos consideren que l’home detingut per la seva presumpta participació en els fets va actuar acompanyat. De fet, la víctima va assegurar que hi havia tres persones més implicades -de nacionalitat sèrbia i boliviana- que anaven armades amb pistoles i que van aconseguir fugir.

El cos policial va desplegar desenes d’equips dels Arro i de la Brigada Mòbil (Brimo) després que una persona truqués al 112 cap a les 9 de la nit avisant que algú podria estar retingut en una habitació d’hotel. Els Mossos van revisar una per una les habitacions de les set plantes de l’hotel, i van desallotjar tots els hostes amb l’ajuda dels responsables de l’establiment.

La investigació està en mans de la Unitat Central de Segrestos i Extorsions de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra.

(Visited 73 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari