Villarejo, a l’actual directora del CNI: “Això de fotre els Pujol va ser molt positiu”

'Fuentes Informadas' revela un àudio en què l'excomissari i Casteleiro parlen de Catalunya i l'expresident Jordi Pujol

L'excomissari José Manuel Villarejo, i la directora del CNI, Esperanza Casteleiro

L’excomissari José Manuel Villarejo i l’actual directora del Centre Nacional d’Intel·ligència, Esperanza Casteleiro, van mantenir una conversa sobre les operacions que es van dur a terme per frenar l’independentisme. En un esmorzar el 3 de novembre del 2016, on també estava present un agent del CNI, Villarejo parla de la importància del “tema de Catalunya” i de les maniobres que s’han fet contra l’expresident de la Generalitat Jordi Pujol, i Casteleiro es mostra d’acord amb el criteri de l’excomissari segons l’àudio que ha publicat el digital Fuentes Informadas.

Això de fotre els Pujol va ser molt positiu perquè es va desmuntar en gran mesura tot el que tenen muntat“, afirma Villarejo mentre l’actual directora del CNI -llavors número 2, per sota del general Félix Sanz Roldán- assenteix. L’excomissari li recorda “que en les eleccions del 2012, ells (Convergència Democràtica de Catalunya) tenien 62 escons” i que “si no se li hagués donat l’empenta que se li va donar, que van baixar de 62 a 50, la història d’Espanya hauria canviat”. “És que és així“, assegura Casteleiro.

Villarejo insisteix que “el tema de Catalunya és molt important” i l’actual directora del CNI afegeix que el tema “no ha acabat”. Llavors, l’excomissari fa referència a la necessitat de “reconduir” i “acotar” l’assumpte, i assenyala que “cal dividir els papers de cadascú, tant de la policia com vosaltres, perquè s’ha de treure les dents a aquesta gent d’una manera o una altra“. “Home, clar”, afirma Casteleiro, mentre l’excomissari adverteix que “altrament, d’aquí a res Espanya començarà (…) a què apareguin morts sobre la taula”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.