Com van les adhesions al Consell per la República?

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

Aquest mes de juny, quan l’expresident Carles Puigdemont ha oficialitzat que deixa de liderar Junts per dedicar-se -més enllà de l’Eurocambra- al Consell per la República, aquesta institució privada independentista no sembla haver notat cap canvi en el ritme de nous inscrits.

El ritme es manté constant, fora de dates assenyalades que hi ha un salt com el de Sant Jordi, segons les dades que el mateix CxRep difon a Twitter, mitjançant el compte @ConsellxRepComp (El Comptador del Consell per la República Catalana).

Des del passat 9 de maig, el dia amb més nous inscrits n’ha registrat vuit, però fins a tres cops el darrer mes el CxRep ha tancat un dia a zero i cinc cops amb tan sols un inscrit més. El 6 de juny ha estat el darrer d’aquests dies a zero.

El que no reflecteix el marcador, que l’any passat octubre va anunciar que havia superat els 100.000 inscrits -no va arribar a temps de fer coincidir la fita amb l’1-O-, és si es produeixen baixes i s’estan comptabilitzant. En total, el CxRep assegura que suma 102.539 inscrits.

Pel que fa a l’activitat de la militància, el passat novembre, ja amb els 100.000 inscrits a la butxaca, van participar en la votació de l’assemblea 22.582 dels 87.883 inscrits que tenien dret a vot: un 25,7% del cens.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.