Anna Erra (Junts) no es presentarà a la reelecció de l’alcaldia de Vic

La batlle considera que dos mandats són suficients i que el 2023 la seva feina "haurà acabat"

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra (Junts)

Foto: @JuntsxCat_Vic

Anna Erra (Junts) no repetirà com a alcaldessa de Vic, segons ha avançat Nació Digital i ha confirmat ella mateixa. L’encara batlle de la capital de la comarca d’Osona ha manifestat en una declaració institucional que no es presentarà com a candidata de Junts a les eleccions municipals del maig del 2023, i ha explicat que ha pres aquesta decisió per ser “honesta” amb les seves conviccions.

“Sempre he pensat que dos mandats eren necessaris per portar a terme el projecte“, ha afirmat Erra, que va entrar a l’alcaldia de Vic el 13 de juny del 2015 i va optar al segon mandat el 2019. L’alcaldessa ha afirmat que l’any que ve donarà “el partit per acabat” i que no es tornarà a presentar “perquè la meva feina haurà acabat”.

Erra ha desvinculat la seva decisió de la votació que es va dur a terme al congrés de Junts -en la qual va ser escollida vicepresidenta del partit i va rebre més suports que Laura Borràs, la nova presidenta de JxCat- i s’ha mostrat molt satisfeta dels vuit anys que ha passat al capdavant de l’Ajuntament de Vic. El partit encara no ha decidit qui rellevarà Erra, però l’encara alcaldessa ha cridat a assolir el “màxim consens i confiança” per tal que “la ciutat continuï donant el màxim suport al grup de Junts”.

(Visited 113 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari