Anna Erra (Junts) no es presentarà a la reelecció de l’alcaldia de Vic

La batlle considera que dos mandats són suficients i que el 2023 la seva feina "haurà acabat"

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra (Junts)

Foto: @JuntsxCat_Vic

Anna Erra (Junts) no repetirà com a alcaldessa de Vic, segons ha avançat Nació Digital i ha confirmat ella mateixa. L’encara batlle de la capital de la comarca d’Osona ha manifestat en una declaració institucional que no es presentarà com a candidata de Junts a les eleccions municipals del maig del 2023, i ha explicat que ha pres aquesta decisió per ser “honesta” amb les seves conviccions.

“Sempre he pensat que dos mandats eren necessaris per portar a terme el projecte“, ha afirmat Erra, que va entrar a l’alcaldia de Vic el 13 de juny del 2015 i va optar al segon mandat el 2019. L’alcaldessa ha afirmat que l’any que ve donarà “el partit per acabat” i que no es tornarà a presentar “perquè la meva feina haurà acabat”.

Erra ha desvinculat la seva decisió de la votació que es va dur a terme al congrés de Junts -en la qual va ser escollida vicepresidenta del partit i va rebre més suports que Laura Borràs, la nova presidenta de JxCat- i s’ha mostrat molt satisfeta dels vuit anys que ha passat al capdavant de l’Ajuntament de Vic. El partit encara no ha decidit qui rellevarà Erra, però l’encara alcaldessa ha cridat a assolir el “màxim consens i confiança” per tal que “la ciutat continuï donant el màxim suport al grup de Junts”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.