Uns 15.000 passatgers han perdut l’avió a Barajas pel caos en el control policial, segons Iberia

L'aerolínia denuncia la manca d'efectius en els controls policials, on es produeixen aglomeracions

Passatgers a un aeroport

Foto: @aena

Iberia ha denunciat aquesta setmana la manca d’efectius policials en l’aeroport de Barajas després que aquest dilluns s’hagin produït llargues cues a la T4, en la zona del control de passaports. L’aerolínia ha assegurat que la situació ve de lluny i ha estimat que, des de l’1 de març, prop de 15.000 passatgers han perdut la seva connexió a causa de les aglomeracions que es produeixen a l’àrea del control policial.

“Des d’abans de Setmana Santa hi ha pocs efectius de la Policia Nacional“, afirma la companyia aèria en referència a l’aeroport de Madrid, on aquest dilluns els vols d’Iberia en direcció a Buenos Aires (Argentina), Chicago (EUA) i Miami (EUA) s’han enlairat amb un retard d’entre 15 i 25 minuts a causa del gran nombre de passatgers que faltaven per embarcar perquè estaven atrapats en els controls policials.

No obstant això, el Ministeri de l’Interior ha negat rotundament que s’estiguin produïnt cues significatives en la zona de control de passaports, i ha assegurat que aquests “filtres policials són dimensionats respecte al flux de passatgers i són reforçats sempre que és necessari”. El ministeri que dirigeix Fernando Grande-Marlaska ha assenyalat que es tracta de “notícies cícliques que són alimentades de manera interessada amb xifres que l’emissor no demostra ni contrasta”, però l’Associació de Línies Aèries (ALA) ja va advertir a finals de març al ministeri que hi havia un problema de congestió en els controls de passaports i que calia augmentar el nombre d’efectius policials.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.