Turull s’estrena amb incendi

Rebutja l’enfrontament amb Borràs després de superar-la en vots i diu que no entén la reacció de Madaula

Laura Borràs, Jordi Turull i Jordi Puigneró
Laura Borràs, Jordi Turull i Jordi Puigneró

Jordi Turull, el nou secretari general de Junts, ha rebutjat aquest dimarts l’enfrontament amb el sector afí a Laura Borràs, la nova líder, després d’haver-la superat en vots en el darrer congrés del partit, quan ha manifestat a El Matí de Catalunya Ràdio que “això no és una competició”.

En aquest sentit, després d’haver compartit amb ella una candidatura unitària, Turull ha manifestat que el resultat ha estat un empat “pràcticament” i ha anunciat que figures properes a Borràs que aspiraven a la cúpula del partit, i han resultat perdedores en la votació d’aquest cap de setmana a Argelers (França), podrien tenir una nova oportunitat.

En particular, el nou número dos de Junts s’ha referit al cas de David Torrens, el qual es perfilava com el nou secretari d’organització, però no ha rebut el mínim de vots necessaris de la militància. Turull ha expressat “empatia” per ell i ha anunciat que formularà aviat una proposta per votar qui ocupa aquest càrrec de l’executiva, per bé que no ha assegurat que proposarà els noms de Torrens i Ester Vallès, la qual tampoc va obtenir els vots necessaris.

Turull s’ha referit també a Aurora Madaula, secretària de la Mesa del Parlament i figura del partit propera a Borràs, que va escriure a Twitter, com a reacció al resultat de la votació de Junts, que hi ha “gent que ha tancat la carpeta de la independència” i que “els que no ho fem, fem nosa”. “Això i altres coses que seran plenament posades en coneixement de tothom”, ha respost Madaula també a un comentari d’un altre usuari de Twitter que lamentava “fins a quin punt el partit segueix sent un cau de convergents autonomistes”.

Turull, que va ser dirigent de Convergència, ha evitat donar la seva opinió sobre la reacció de Madaula, però ha manifestat que no entén a què es referia i que “m’ho haurà d’explicar”. Segons el nou número dos de Junts, tots els afiliats del partit defensen la independència.

(Visited 192 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari