Bolaños, citat com a testimoni en el cas Pegasus

El jutge instructor aixeca el secret de les actuacions i el ministre de la Presidència declararà a l’Audiència Nacional el 5 de juliol

El ministre Félix Bolaños
El ministre Félix Bolaños

El jutge instructor del cas Pegasus a l’Audiència Nacional, José Luis Calama, ha citat a declarar com a testimoni el ministre de la Presidència del govern d’Espanya, Félix Bolaños, el pròxim 5 de juliol a les 9 hores.

Calama ha aixecat el secret del sumari d’aquest cas de presumpte espionatge mitjançant el programa Pegasus al president del govern, Pedro Sánchez, i als ministres Margarita Robes i Fernando Grande-Marlaska.

A més, ha acordat ampliar la comissió rogatòria que va adreçar a Israel per mirar de prendre declaració al director executiu de NSO Group, l’empresa responsable de Pegasus. De fet, Calama vol desplaçar-se a Israel al capdavant d’una comissió judicial per prendre-li declaració.

El passat divendres, va declarar davant el jutge instructor del cas Pegasus l’anterior directora del CNI, Paz Esteban, sobre un afer que es va començar a investigar el passat 26 d’abril per la presumpta comissió dels delictes de descobriment i revelació de secrets, arran d’una denúncia presentada per l’Advocacia de l’Estat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.