Bolaños, citat com a testimoni en el cas Pegasus

El jutge instructor aixeca el secret de les actuacions i el ministre de la Presidència declararà a l’Audiència Nacional el 5 de juliol

El ministre Félix Bolaños
El ministre Félix Bolaños

El jutge instructor del cas Pegasus a l’Audiència Nacional, José Luis Calama, ha citat a declarar com a testimoni el ministre de la Presidència del govern d’Espanya, Félix Bolaños, el pròxim 5 de juliol a les 9 hores.

Calama ha aixecat el secret del sumari d’aquest cas de presumpte espionatge mitjançant el programa Pegasus al president del govern, Pedro Sánchez, i als ministres Margarita Robes i Fernando Grande-Marlaska.

A més, ha acordat ampliar la comissió rogatòria que va adreçar a Israel per mirar de prendre declaració al director executiu de NSO Group, l’empresa responsable de Pegasus. De fet, Calama vol desplaçar-se a Israel al capdavant d’una comissió judicial per prendre-li declaració.

El passat divendres, va declarar davant el jutge instructor del cas Pegasus l’anterior directora del CNI, Paz Esteban, sobre un afer que es va començar a investigar el passat 26 d’abril per la presumpta comissió dels delictes de descobriment i revelació de secrets, arran d’una denúncia presentada per l’Advocacia de l’Estat.

(Visited 57 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari