Manuel Valls es queda fora de les legislatives de França i de Twitter

L'ex-primer ministre francès ha quedat tercer a la 5ª circumscripció per darrere del candidat de Mélenchon, Renaud Le Berre, i l'independent Stéphane Vojetta

Manuel Valls, ex-primer ministre de França i excandidat a alcalde de Barcelona (Parti Socialiste)
Manuel Valls, ex-primer ministre de França i excandidat a alcalde de Barcelona (Parti Socialiste).

Manuel Valls ha tornat a fracassar, s’ha acomiadat amb un ‘Adieu, Twitter’ i ha tancat el seu compte a la xarxa social ahir, diumenge 5 de juny. L’ex-primer ministre francès no ha pogut arribar a la segona volta de les eleccions legislatives. Es quedarà sense l’escó desitjat a l’Assemblea Nacional de França per la 5ª circumscripció, que representa als residents a Espanya, Portugal, Andorra i Mònaco.

Valls era el candidat de La República En Marxa del president Emmanuel Macron. L’independent i diputat titular de l’escó, Stéphane Vojetta, li ha tret la possibilitat d’aconseguir el seu escó, segons ha informat l’emissora francesa France Info.

Vojetta ha obtingut el 25’39% dels vots i ha quedat per darrere de Renaud Le Berre, candidat de la coalició de Jean-Luc Mélenchon, Nova Unió Popular Ecologista i Social (NUPES). Valls ha estat el tercer candidat més votat amb poc més del 15% de suports.

“Prenc nota dels resultats. Si la dissidència i la divisió han provocat confusió, no puc ignorar la meva puntuació i el fet que la meva candidatura no ha convençut”, ha expressat a Twitter. Ha demanat un bombardeig electoral a la segona volta contra el candidat de la NUPES.

(Visited 149 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari