5.400 persones esclaten d’emoció amb el ‘Fuego’ d’Estopa a Girona

José i David Muñoz han protagonitzat una nit de desfogament amb un concert massiu després de les etapes més dures de la pandèmia del Covid-19

Estopa en concierto
Estopa en concierto.

Estopa va fer esclatar d’emoció a 5.400 persones al pavelló de Fontajau al seu primer concert postpandèmia a Girona. L’espectacle de la gira ‘Fuego’ ha estat una nit per a la història escrita amb el retorn als concerts massius després de les etapes més dures de la pandèmia del Covid-19.

El públic ha estat al 100% des del “Bona nit, Girona!” del primer minut fins a l’última paraula de la poesia contemporània de José i David Muñoz. Van començar la nit amb Tu calorro’ i ‘Vino tinto, èxits que han marcat una trajectòria inigualable que s’acosta al 25è aniversari.

El xou va tancar en gran amb els intèrprets ‘trencant-se la camisa’ ‘Como Camarón’. El pròxim concert d’Estopa a terres gironines serà el 21 d’agost en el Festival de Porta Ferrada a Sant Feliu de Guíxols.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides