Puigneró es nega a fer una bilateral fins aclarir els casos d’espionatge

Respon així al govern espanyol, que ha proposat la reunió per abordar els incompliments d'infraestructures

El vicepresident Jordi Puigneró i el president Pere Aragonès

El vicepresident Jordi Puigneró ha assenyalat aquest divendres que no es produirà cap reunió bilateral amb el govern espanyol per abordar l’execució pressupostària a Catalunya fins que s’aclareixin les “responsabilitats” i es produeixin “dimissions” pel cas d’espionatge als dirigents independentistes.

Aquesta ha estat la resposta oficial del Govern a la proposta de la ministra de Política Territorial, Isabel Rodríguez, de reunir la comissió bilateral d’infraestructures per abordar els incompliments de l’Estat, que només ha executat un terç de les inversions previstes.

Rodríguez ha plantejat la trobada en una carta a la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, que al seu torn s’hi va dirigir fa uns dies, també per missiva, per demanar explicacions per la manca d’inversió.

“Les relacions estan congelades en l’àmbit polític. En aquest format, la reunió no es produirà. Hi ha d’haver explicacions i dimissions a conseqüència de l’espionatge”, ha apuntat Puigneró. “Si hi ha un altre format de caràcter tècnic, com ara la subcomissió d’infraestructures, és evident que es podrà tractar”, ha conclòs.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.