La plantilla de BASF es mobilitza pel desbloqueig de les negociacions del pacte d’empresa

Dimarts 7 de juny faran una marxa lenta i una acció informativa davant la porta principal

El sindicat CCOO assegura que “la direcció de BASF Española continua sense donar el braç a tòrcer i manté bloquejades les negociacions del pacte articulat d’empresa, una situació que comença a ser insostenible després de gairebé un any des de l’inici de les negociacions”.

Davant aquesta situació, CCOO informa que el comitè d’empresa ha convocat la plantilla a mobilitzar-se el dimarts 7 de juny per denunciar aquesta situació i exigir a l’empresa que faci un pas endavant que permeti desencallar les negociacions.

Una de les principals reivindicacions del comitè d’empresa és que la recuperació de l’IPC del 2021 es faci efectiva en tres trams (un 2% el 2021, un 2,5% el 2022 i un 2% el 2023), a compte de 2024, per tal que la plantilla pugui anar recuperant el poder adquisitiu perdut.

CCOO recorda que durant l’any 2021 la companyia ha incrementat les seves vendes un 25% i ha aconseguit un rècord històric de beneficis. Uns beneficis que, segons el sindicat, són fruit també de l’esforç i la dedicació dels seus treballadors, i que haurien de revertir també sobre la plantilla.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari