Quin tinent d’alcaldia de Junts tracta de “subnormal” un conseller de Junts?

Roger Pinart, amb l'expresident català Carles Puigdemont: la foto de
Roger Pinart, amb l'expresident català Carles Puigdemont: la foto de perfil que el tinent d'alcaldia del Port de la Selva ha fet servir a Twitter

Roger Pinart, el segon tinent d’alcaldia del Port de la Selva, ha fet un pas més en el seu extens historial d’insults a Twitter quan, la setmana passada, ha vexat un dels consellers de Junts, el seu partit.

Enutjat perquè el titular d’Economia, Jaume Giró, havia dit que vol fer de Catalunya “un infern per als defraudadors fiscals”, Pinart ha carregat contra ell en aquestes termes: “L’infern li fotaré jo a aquest subnormal!!! Lladres, que sou uns lladres!! Que Junts defensi aquesta merda com qualsevol cupaire ja ho diu tot!! (sic)”.

Aquest dimarts, dies després de carregar així contra el seu partit i d’insultar Giró, ha recomanat un candidat a l’alcaldia de Barcelona: “Tot aquell de Junts que no vegi que L’ÚNIC candidat amb cara i ulls que tenen és en Quim Forn, té un problema greu”.

Pinart, fill d’un antic alcalde de la localitat i cosí de l’actual, havia tractat la diputada de Cs al Parlament Anna Grau de puta el passat mes de setembre i, el aquest 26 de maig, es preguntava: “Que en Rufián és un fill de puta ja es pot dir?? És per un amic”.

(Visited 415 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari