Cambray assegura que no hi ha “risc d’inhabilitació” pels directors de les escoles

El conseller d'Educació afirma estar disposat "a arribar on calgui" en la defensa del català

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray

Foto: @educaciocat

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha afirmat aquest dijous que “no hi ha cap risc d’inhabilitació” pels directors dels centres educatius relacionat amb l’execució de la sentència del 25% de castellà. En una entrevista a Catalunya Ràdio, Cambray ha garantit la “màxima protecció per les direccions” i ha assegurat que “poden estar tranquil·les, no tenen cap risc”.

El titular d’Educació confia que no es produeixin denúncies individuals contra els equips directius, i ha remarcat que en qualsevol cas és el Departament qui assumeix la responsabilitat legal dels projectes lingüístics que validi. En aquest sentit, el conseller ha manifestat que està “disposat a arribar on calgui” en la defensa del català a l’escola i ha avisat que el conflicte judicial durarà temps.

En relació amb el conflicte obert entre Educació i els sindicats de professors, Cambray ha afirmat que “els fets desmenteixen” que el Departament no dialogui amb aquests, i els ha criticat novament per no haver-se presentat a les meses “deixant les cadires buides des del mes de febrer”. D’altra banda, el conseller ha asseverat que “els pròxims cursos no hi haurà noves retallades“.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.