Josep Monràs (PSC) renuncia a l’alcaldia de Mollet del Vallès després de 18 anys en el càrrec

El socialista mantindrà l'acta de regidor i seguirà al capdavant de l'àrea d'Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona

L'alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs

Foto: @ajmollet

L’encara alcalde de Mollet del Vallès (Vallès Oriental), el socialista Josep Monràs, renunciarà a l’alcaldia del municipi després de 18 anys en el càrrec. Ho farà aquest divendres en un ple extraordinari convocat a les set de la tarda, i la seva successora serà Mireia Dionisio (PSC), el nomenament de la qual està previst pel 10 de juny.

Monràs ha explicat en una roda de premsa que encara que deixi l’alcaldia mantindrà l’acta de regidor, i que continuarà treballant per al municipi des de l’àrea que li assigni la nova alcaldessa. “No estic fet per la vida contemplativa”, ha manifestat el socialista, que també ha assegurat que “era el moment” de prendre la decisió i dur a terme “un relleu natural” per donar una “nova empenta” al projecte de ciutat.

L’encara alcalde de Mollet no ha donat detalls sobre el seu futur i s’ha limitat a assenyalar que “a dia d’avui no estic per a una jubilació anticipada”. En aquest sentit, Monràs s’ha posat a disposició de Dionisio i ha afirmat que d’aquí a un any estarà “on vulgui el partit o l’alcaldessa”. A més de mantenir l’acta de regidor, el socialista seguirà al capdavant de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut de la Diputació de Barcelona tal com li hauria demanat la presidenta de l’entitat, Núria Marín.

(Visited 154 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari