Detingut per presumpte abús sexual un entrenador de la UE Sants

Tres futbolistes juvenils, dues de les quals menors, van denunciar a comissaria el tècnic, que ha quedat en llibertat amb una ordre d'allunyament

Un equip femení de la UE Sants
Un equip femení de la UE Sants

Un entrenador de la Unió Esportiva Sants ha estat detingut aquest dimarts després que tres jugadores de l’equip juvenil presentessin contra ell una denúncia per abús sexual, publica El Periódico.

Les tres futbolistes, de 16, 17 i 18 anys, van denunciar el tècnic, de 33 anys, aquest dilluns, i agents dels Mossos d’Esquadra l’han detingut l’endemà.

Segons la mateixa informació, l’entrenador ha quedat en llibertat, però té prohibit apropar-se a les denunciants, després d’haver passat a disposició judicial aquest dimecres.

Les tres jugadores juvenils de la UE Sants han denunciat que l’entrenador va tocar-les i petonejar-les sense consentiment, i també li atribueixen un apropament mitjançant les xarxes socials que les ha incomodat.

Mentre la investigació continua i no es descarta que aflori més presumptes casos d’abús, la UE Sants ha suspès cautelarment el tècnic de sou i feina, i s’ha posicionat al costat de les futbolistes.

El club, precisament, havia iniciat aquesta temporada els treballs amb la Fundació Vicki Bernadet per establir un protocol intern, encara en procés d’elaboració, per abordar eventuals casos d’abusos, després que es coneguessin les denúncies contra Albert Benaiges, extècnic d’aquest club i del FC Barcelona.

(Visited 133 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari