Quina oferta de la CCMA per cobrir 139 llocs de treball ha publicat el DOGC?

Sanchis i Llorach al Parlament
Sanchis i Llorach al Parlament

L’oferta de la Fundació de La Marató de Tv3 relativa als “processos d’estabilització” derivats de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, contra la temporalitat en l’ocupació pública, que va autoritzar el consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) el passat 2 de març.

En total, s’han tret a concurs 139 llocs de treball de 25 categories tan variades com meteoròleg, tècnic d’investigació d’audiències, auxiliar d’ambientació, oficial primer de discoteca, tècnic infogràfic, conceptualitzador i ENG (reporter audiovisual). Els llocs de feina més nombrosos, de lluny, són els de redactor (75) i operador d’imatge (27).

L’acord del patronat de la Fundació La Marató de TV3 que ha publicat ara el Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) autoritza la CCMA a iniciar el procediment per cobrir aquests llocs de treball vinculats amb el programa anual benèfic que la televisió pública catalana emet des de fa trenta anys.

Del patronat, en el moment d’aprovar aquesta oferta, encara en formaven part Núria Llorach, com a vicepresidenta i presidenta en funcions de la CCMA, i Vicent Sanchis, com a director de Televisió de Catalunya (TV3). L’acord publicat al DOGC, però, el signa Rosa Romà, la nova presidenta del consell de govern de la CCMA.

(Visited 304 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari