“JxCat no sap què vol ser”

L’acord inicial per reformar la Llei de política lingüística per fer front a la sentència del 25% de castellà a les aules comptava amb la firma del PSC, ERC, JxCat i els comuns. Junts, però, va trigar només unes hores a desentendre-se’n, en no suportar la pressió de Twitter.

Des d’aleshores, fonts d’ERC asseguren que “han fet anades i vingudes, donant a entendre que volien un nou pacte però sense explicar com el volien” i que en públic deien que “no volien saber res de l’acord però en privat demanaven que s’aprovés la reforma de la llei”. “JxCat no sap què vol ser quan sigui gran, i així és molt difícil tot”, diuen des de la direcció d’ERC.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.