Inés Arrimadas qüestiona l’evolució de Cs a Catalunya

La presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, va començar la seva vida política a Catalunya, de la mà d’Albert Rivera, molt abans que aquest caigués en desgràcia. De fet, els seus detractors dins el partit sempre han dit que el mèrit més gran que la va fer arribar a liderar Cs a Catalunya i després el partit a tot Espanya és que Rivera la va ungir com a delfí, sense més opció a oposició.

Però aquesta vinculació no li ha servit gens ni mica per estar al costat de la cúpula del partit a Catalunya ni per avalar, passi el que passi, la seva estratègia. I és que fonts de Ciutadans asseguren que Arrimadas ha decidit allunyar-se de Carlos Carrizosa i de tota la direcció del partit a Catalunya: la líder posa en qüestió la seva evolució i la seva estratègia al Parlament en els darrers anys, tement-se una catàstrofe electoral.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Inés Arrimadas qüestiona l’evolució de Cs a Catalunya”

Deixa un comentari

Notícies més llegides