Inés Arrimadas qüestiona l’evolució de Cs a Catalunya

La presidenta de Ciutadans (Cs), Inés Arrimadas, va començar la seva vida política a Catalunya, de la mà d’Albert Rivera, molt abans que aquest caigués en desgràcia. De fet, els seus detractors dins el partit sempre han dit que el mèrit més gran que la va fer arribar a liderar Cs a Catalunya i després el partit a tot Espanya és que Rivera la va ungir com a delfí, sense més opció a oposició.

Però aquesta vinculació no li ha servit gens ni mica per estar al costat de la cúpula del partit a Catalunya ni per avalar, passi el que passi, la seva estratègia. I és que fonts de Ciutadans asseguren que Arrimadas ha decidit allunyar-se de Carlos Carrizosa i de tota la direcció del partit a Catalunya: la líder posa en qüestió la seva evolució i la seva estratègia al Parlament en els darrers anys, tement-se una catàstrofe electoral.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.