Des d’Òmnium sobreexposen Xavier Antich

El nou president d’Òmnium Cultural, Xavier Antich, va arribar al càrrec amb una operació de successió a dit, amb Jordi Cuixart abandonant el lloc alhora que ungia el seu delfí, sense oposició interna, i amb una assemblea a la búlgara per escollir-lo formalment. Ningú a l’entitat dubta de la seva vàlua o de la seva idoneïtat per al càrrec –o això sembla–, però fora d’Òmnium no deixa de ser una persona desconeguda que ara fa de president de l’entitat perquè l’hi han posat a dit.

És per això que a Òmnium han optat per multiplicar la presència mediàtica i pública d’Antich i per la sobreexposició a tots els nivells, per intentar ancorar el seu lideratge, fer popular el seu nom i la seva cara i dotar-lo de perfil propi. De moment, els funciona.

Xavier Antich no és una persona acostumada als mitjans, a les rodes de premsa, als actes públics amb càmeres apuntant, ni a les entrevistes amb preguntes còmodes o incòmodes. La seva gent a Òmnium, però, assegura que des que és president de l’entitat, s’hi ha anat acostumant i sentint cada cop més còmode davant els micròfons. A més, asseguren que escolta els consells de l’equip de comunicació i és disciplinat amb els mitjans.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.