TV3 estudia suprimir el FAQS

La cadena pública catalana busca una alternativa per a les nits dels dissabtes de cara a la temporada vinent

La presentadora de 'FAQS', Cristina Puig

El programa FAQS de TV3 pot tenir els dies comptats. Fonts de la direcció del programa indiquen que és possible que no renovin per la temporada vinent. En aquests moments ja no hi ha negociacions entre la productora del programa, El Terrat, i TV3, i ara correspon a la cadena prendre una decisió final.

La cadena pública ja estudia opcions per omplir el forat que quedarà a la graella la temporada que ve. Una de les alternatives que es valoren seria un programa de nova confecció, amb Ricard Ustrell al capdavant, per bé que no hi ha cap decisió presa. L’equip actual encara no ha rebut cap confirmació oficial dels canvis que es maduren.

El FAQS va néixer l’any 2107 en ple apogeu del procés independentista, convertint-se ràpidament en un referent polític. Primer va ser presentat per Ricard Ustrell, amb bona audiència (19% de share); va agafar el relleu el 2018 la Laura Rosell, mantenint les audiències; la baixada del programa coincideix amb el declivi del procés i amb l’entrada de Cristina Puig com a presentadora (15% de share).

El del FAQS és un dels canvis més importants de TV3 de cara a una temporada que es presenta moguda. Aquesta mateixa setmana va transcendir que el Planta Baixa (fins ara als matins) i el Tot es mou (fins ara a les tardes) intercanviaran horaris. I en el ball de noms hi apareix, precisament, Ricard Ustrell, que deixarà de presentar el Planta Baixa. També canviarà de projecte Lidia Heredia, que abandona Els Matins per canviar d’aires -podria ocupar la corresponsalia de Washington-.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.