La Casa Reial obre la porta a què Joan Carles I torni a viure a Espanya

Felip VI i el rei emèrit van parlar de "qüestions familiars" i les "conseqüències" de diferents esdeveniments

El rei Felip VI amb el seu pare, Joan Carles I

Foto: Imatge d'arxiu

La Casa Reial no descarta que Joan Carles I torni a viure a Espanya. Després de la visita d’11 hores al Palau de la Zarzuela on va trobar-se amb la reina emèrita Sofia, amb els reis Felip VI i Letízia, i amb la infanta Sofia, entre altres, la institució ha emès un comunicat explicant que el rei emèrit se’n torna cap a Abu Dhabi, però ha obert la porta a què pugui fixar la seva residència a Espanya en un futur sempre que sigui en domicilis de caràcter privat.

El text assenyala que Joan Carles I ja va manifestar, en una carta el passat 5 d’agost, “la seva voluntat d’establir el seu lloc de residència de forma permanent i estable” als Emirats Àrabs Units, així com “la seva decisió d’organitzar la seva vida personal i el seu lloc de residència en àmbits de caràcter privat, tant en les seves visites com si en el futur tornés a residir a Espanya, per a continuar gaudint de la major privacitat possible”.

La Casa Reial també explica en el comunicat que Felip VI i el rei emèrit van mantenir “un temps ampli de conversa sobre qüestions familiars així com sobre diferents esdeveniments i les seves conseqüències en la societat espanyola des que el pare del Rei va decidir traslladar-se a Abu Dhabi el 3 d’agost de l’any 2020″, però no ha desvelat detalls sobre el contingut de la conversa. La Zarzuela tampoc ha fet comentaris ni valoracions sobre els escàndols relacionats amb Joan Carles I.

Segons ha desvelat l’amic i amfitrió del rei emèrit a Sanxenxo, Pedro Campos, “si no passa res estrany” l’anterior cap d’Estat tornarà a visitar Espanya “d’aquí a tres setmanes” i es quedarà, novament, a casa seva.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.