Víctor Tarradellas es dona de baixa de Junts i retira de primàries a Reus

El candidat a optar a l'alcaldia de la capital del Baix Camp manifesta que s'ha afavorit Teresa Pallarès

L'exresponsable de relacions internacionals de CDC, Víctor Terradellas

Víctor Terradellas s’ha retirat de les primàries per optar a l’alcaldia de Reus amb Junts. A través d’un comunicat al qual ha tingut accés NacióDigital, ha assenyalat que el procés engegat al partit “no són unes primàries ni ho poden ser”.

Segons l’exdirigent de Convergència, vinculat amb causes judicials relacionades amb el procés i l’anomenada trama russa, que també s’ha donat de baixa del partit, “els òrgans de la direcció han actuat sense cap mena de neutralitat” per afavorir, sempre segons les seves paraules, l’altra precandidata, Teresa Pallarès.

Aquesta, per tant, serà proclamada candidata a les municipals de 2023 pel partit de Carles Puigdemont a la capital del Baix Camp.

“Junts ja tenia una candidata triada (Pallarès) pels seus dirigents nacionals actuals. Vaig rebre pressions perquè renunciés”, ha lamentat Terradellas, qui també ha revelat que va posar damunt de la taula la possibilitat de construir una candidatura unitària que “va ser rebutjada”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.