Madrenas descarta ser la candidata de Junts a l’alcaldia de Girona

L'alcaldessa entén que "l'òptim és no anar més enllà de dos mandats" i anuncia que no es presentarà a les primàries

Marta Madrenas
Marta Madrenas

L’actual alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, ha descartat ser la candidata de Junts a l’alcaldia de Girona per a les eleccions municipals del 2023. Madrenas no es presentarà a les primàries del partit per tal de buscar nou candidat de cara als comicis que s’han de celebrar l’any que ve.

“Sempre he defensat que en una ciutat tan important com Girona cal renovar lideratges en terminis relativament curts, i crec que l’òptim és no anar més enllà de dos mandats”, ha subratllat l’alcaldessa.

Madrenas assegura estar “molt forta” i insisteix que, durant aquest any que falta per a les eleccions, tant ella com el seu equip “treballaran intensament” per la ciutat. Madrenas ha refermat el seu compromís amb Junts i ha assegurat que continuarà treballant pel projecte “de manera intensa”.

L’alcaldessa de Girona és l’actual Secretària de Política municipal i Coordinació Parlamentària de Junts i també forma part de la precandidatura unitària per a la renovació de la direcció del partit en el congrés del 4 de juny.

Madrenas és un dels càrrecs electes de Junts que va signar el manifest en favor d’una candidatura conjunta que convertís la presidenta del Parlament, Laura Borràs, en presidenta de Junts, i l’exconseller Jordi Turull, en secretari general.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari