Fins quan es pot fer la declaració de la renda?

Cada contribuent pot accedir en línia a l'esborrany per comprovar si ha de pagar o li surt a retornar. La consulta no implica la seva presentació immediata

Michal Jarmoluk, Pixabay
Michal Jarmoluk, Pixabay.

Encara ets a temps per presentar la declaració de la renda i evitar els recàrrecs i les multes que penalitzen no realitzar-la. La campanya va començar el 6 d’abril i l’últim dia serà el dijous 30 de juny del 2022 independentment del mètode que s’utilitzi (de manera telemàtica, de manera presencial o mitjançant cita telefònica), segons el lloc web de l’Agència Tributària.

Si la declaració surt a pagar i es vol abonar mitjançant domiciliació bancària, l’últim dia permès serà el 27 de juny. En cas de presentar-la de manera presencial, l’últim dia per a sol·licitar cita prèvia és el 29 de juny, just 24 hores abans que acabi el termini. L’Agència Tributària recomana no esperar fins a l’últim moment per evitar imprevistos que puguin sorgir com dades errònies i falta de documentació.

Cada contribuent pot accedir a l’esborrany per comprovar si ha de pagar o li surt a retornar. La consulta no implica la seva presentació immediata. És una manera de confirmar que la informació que apareix és correcta i que no falta cap dada fiscal.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.