Fins quan es pot fer la declaració de la renda?

Cada contribuent pot accedir en línia a l'esborrany per comprovar si ha de pagar o li surt a retornar. La consulta no implica la seva presentació immediata

Michal Jarmoluk, Pixabay
Michal Jarmoluk, Pixabay.

Encara ets a temps per presentar la declaració de la renda i evitar els recàrrecs i les multes que penalitzen no realitzar-la. La campanya va començar el 6 d’abril i l’últim dia serà el dijous 30 de juny del 2022 independentment del mètode que s’utilitzi (de manera telemàtica, de manera presencial o mitjançant cita telefònica), segons el lloc web de l’Agència Tributària.

Si la declaració surt a pagar i es vol abonar mitjançant domiciliació bancària, l’últim dia permès serà el 27 de juny. En cas de presentar-la de manera presencial, l’últim dia per a sol·licitar cita prèvia és el 29 de juny, just 24 hores abans que acabi el termini. L’Agència Tributària recomana no esperar fins a l’últim moment per evitar imprevistos que puguin sorgir com dades errònies i falta de documentació.

Cada contribuent pot accedir a l’esborrany per comprovar si ha de pagar o li surt a retornar. La consulta no implica la seva presentació immediata. És una manera de confirmar que la informació que apareix és correcta i que no falta cap dada fiscal.

(Visited 255 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari