L’ANC nomena presidenta a la jurista Dolors Feliu

L’advocada ha obtingut 48 vots del total de 69 secretaris nacionals presents i ha superat en 32 a Jordi Pesarrodona, pallasso i vicepresident de l'Assemblea de Representants del Consell per la República

Dolors Feliu, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC)
Dolors Feliu, presidenta de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

Dolors Feliu (Roda de Ter, 1964) és jurista, fins al 2018 va ser militant de CDC primer i de PDECat després, es va presentar de número 46 a la candidatura de Barcelona de Junts pel Sí el 2015 i va tractar de protegir l’Estatut per evitar la retallada als tribunals. Avui, dissabte 21 de maig, s’ha convertit en la presidenta de l’ANC i substituirà des d’ara a Elisenda Paluzie.

L’advocada ha obtingut 48 vots del total de 69 secretaris nacionals presents i ha superat amb 32 a Jordi Pesarrodona, pallasso i vicepresident de l’Assemblea de Representants del Consell per la República. Feliu va ser la segona candidata més votada a les eleccions per ser secretària nacional amb 2.188 vots. Només va ser superada per Pesarrodona, que va obtenir 2.306 suports.

Aquest matí a Vilafranca del Penedès, l’Assemblea Nacional Catalana també estava elegint al vicepresident i a tres càrrecs orgànics més. El procés està encallat perquè cap dels candidats ha aconseguit els dos terços de vots necessaris.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.