Colau anuncia que tornarà a presentar-se a l’alcaldia de Barcelona

L'alcaldessa confia que els comuns guanyaran les eleccions municipals del 2023

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, acompanyada dels tinents d'alcalde Janet Sanz, Laura Pérez i Jordi Martí

Foto: @bcnencomu

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat aquest dijous que tornarà a presentar-se com a candidata a l’alcaldia de Barcelona. Després que les bases de Barcelona en Comú (BComú) hagin avalat aquest dissabte que Colau sigui la candidata en les eleccions municipals del 2023, l’alcaldessa ha manifestat en declaracions als mitjans que “serà un honor i una alegria poder optar al tercer mandat per continuar treballant per un nou model de ciutat”.

Colau ha argumentat que ha pres aquesta decisió per a “consolidar la transformació” de la ciutat, assenyalant que hi ha “centenars de projectes en marxa que mereixen ser consolidats i arribar a tots els barris”. Acompanyada pels tinents d’alcalde Janet Sanz, Laura Pérez i Jordi Martí, l’alcaldessa ha respost a preguntes dels periodistes que fa aquest pas “convençuda que guanyarem i espero que amb més suports. Si pensés que perdré, no em presentaria”.

El codi ètic de BComú limita a dues legislatures consecutives els mandats dels càrrecs electes, però la norma contempla l’excepció que hi hagi un tercer mandat sempre que les bases ho validin. En la votació de dissabte passat, els integrants del partit van aprovar per 211 vots a favor i una abstenció que Colau torni a presentar-se a l’alcaldia de la capital catalana, ara sí, per última vegada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.