El “ressorgir” de Míriam Nogueras

La portaveu de JxCat al Congrés dels Diputats, Míriam Nogueras, havia tingut gran protagonisme quan l’independentisme estava fortament enfrontat a l’Estat i quan la “guerra” entre Junts i ERC era més explícita. En aquell context, la seva posició era més que còmoda.

De fet, ella arriba a la política activa de la mà de tertúlies i debats televisius on va assolir certa fama. Després, però, la seva presència pública va caure. I més quan ERC és qui més interès mediàtic té al Congrés. Ara, en canvi, amb el Catalangate, la seva figura torna a tenir valor i viu un “ressorgir” que, en paraules d’un company, la “fa feliç”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.